zondag 10 april 2016

Landsmeer - The Challengers U-16

We begonnen de wedstrijd goed tegen Landsmeer. Er zat overleg in de aanvallen. Helaas hebben we dat niet kunnen vast houden. Het bleef gelijk opgaan en Bas Bijsterveld haalde al snel een tweede fout. coach Ria wisselde hem, want wilde niet met een derde fout de tweede helft ingaan. Onze box in one Defence werd weer ingezet. De lange center van Landsmeer moesten we van de score af zien te houden. Daar waren Jos en Bas voor ingezet.ruststand 28-23. Voor rust speelde wij zonder onze centers en ook Aaron werd gewisseld er uiteraard werd daarover geklaagd door spelers in het veld. De achterstand werd inderdaad wel wat groter zonder basisspelers. Maar wetende dat ik als coach de tweede helft volledig gebruik kan maken van Bas, Aaron en Jos dan komt het vast wel weer goed binnen ons team. Zo gezegd zo gedaan. Coach Ria heeft in deze een goede inschatting gemaakt bleekt achteraf na deze gewonnen wedstrijd. De tweede helft begon meteen goed. Bas Bijsterveld was zeer duidelijk aanwezig. Niet alleen in aanvallend opzicht ( heerlijke afstand schoten) maar ook verdedigend. We kwamen door Bas weer volledig terug in de wedstrijd. Aaron kon de break mooi afmaken. Aaron Magadia werd door Justin bijgestaan op de guard positie. Justin nam ff zijn positie over met het opdribbelen van de bal. Dat was voor Aaron wel ff lekker om niet onder druk te spelen. Mats Bosma pakte ook nog leuke scores op belangrijke momenten. De scheidsrechters waren helaas niet van hoogstaand niveau. Gelukkig op het eind van de wedstrijd kon Justin van Limpt zijn hoofd koel houden. Hij mocht meerdere keren vanaf de vrije worplijn gebruik maken en dat leverde veel op. Van grote klasse als je dat doet. Jos die niet zijn energie had van vorige wedstrijd kwam pas op het eind in zijn scorende element. We kunnen zeggen eind goed al goed. 60-68 Scores op sheet is moeilijk te lezen. Maar we hebben 4 spelers met dubbele cijfers op sheet. Bas Bijsterveld , Aaron Magadia , Mats Bosma , Daniel Sla . Op naar de volgende week. Waar we tegen de nummer 1 (Alkmaar guardians) gaan spelen. Zou natuurlijk erg leuk zijn als we hiervan gaan winnen. Thuis had de overwinning er toen zeker ingezeten. Maar helaas waren we ff op belangrijk moment onze concentratie kwijt en gaven op het eind helaas toen de voorsprong weg. Gr Ria