maandag 4 april 2016

Triple Threat - Challengers u16

We konden van te voren weten dat deze wedstrijd lastig ging worden. Bij ons thuis bleef het steeds gelijk op gaan en hadden wij de tweede helft de partij naar ons toe getrokken. Deze wedstrijd was dat hetzelfde. Net als thuis kwamen wij al snel in foutenlast. Helaas kreeg Aaron Magadia al weer snel zijn derde fout op het sheet. Hoewel hij er maar 2 had gemaakt. Leek wel of ze er op loerden hem eruit te willen fluiten. Dan ook Bas Bijsterveld die naar de kant moest worden gehaald in de eerste helft vanwege zijn foutenlast. Gelukkig was onze Jos goed op dreef en konden we de eerste helft afsluiten met een ruststand van 13-18 . Beetje warrig begin in 2de helft. De scheidsrechters schijnt voor 3 minuten te hebben gefloten en toen we nog 1 minuut hadden moesten we meteen in het veld staan. Geen opstelling geen tactiek kunnen bespreken. Het verliep allemaal zeer warrig. Bas Bijsterveld ging als guard spelen en zo waren we helemaal onze balans kwijt. Al snel volgde er een Time out van de coach, want het was noodzakelijk puntjes op de i te zetten om niet tegen een achterstand aan te gaan kijken. Wilden deze wedstrijd wel heel graag winnen. Dus de mensen met veel foutenlast er gewoon ingezet met een opdracht. Hou het spel ruim en heb geduld!!! Zet het op. Dat leverde mooie uitgespeelde aanvallen op. De motion werd prima gespeeld. Het werd weer teamwork. Verdedigend ging het ook beter. Kwamen wat breaks los. Hopelijk zien we zelf ook in dat systeem basketbal met dit team meer oplevert dan als ego door het veld te gaan. Wil hiermee niet zeggen dat wij ego spelers hebben,dat zeker niet , maar ik vergelijk dan meer de tegenpartij daarmee. Er is een speler die alles alleen wil doen en dat werkt gewoon niet. Wij lieten de tweede helft teamwork zien zowel aanvallend als verdedigend. Dit teamwork heeft ons wel tot makkelijke scores/winst gebracht en moet volgende wedstrijden 40 minuten lang onze kracht gaan worden. Beetje laat op gang kwam het nu allemaal , maar dat lag meer aan het verlies van Aaron en Bas. Wij bouwden uiteindelijk wel weer een mooie voorsprong uit. Waren gelukkig goed bezet met spelers.De eerste helft hebben de bankspelers veel gespeeld vanwege de foutenlast . Tweede helft konden we Bas Bijsterveld en Aaron Magadia weer inzetten. Helaas haalde Aaron zijn "5" de fout alsnog. Leuk was dat Tim ook nog wat minuutjes kon maken. Zo konden we met z'n allen met een overwinning 34-43 naar huis. Scores; Jos Millenaar 15, Mats Bosma 10, Daniel Sla 7, Mark Broerse 6 , Bas Bijsterveld 5. Ria